بسیاری از افرا داشتن مشاوره حقوقی خانواده را هزینه الکی میدانند و اینگونه فکر می کنند؛ در زمانی که دچار چنین مشگلی شدند، آن زمان به یک وکیل برای رفع مشکلشان مراجعه می کنند ولی در برخی موارد به نتیجه مطلوبی نمی رسند.
در زیر برخی از مواردی که به مشاوره حقوقی خانواده مربوط می شود را بررسی می کنیم.
مشاوره حقوقی خانواده چیست؟
بعد از ازدواج زن و مرد با یکدیگر و تشکیل خانواده (طبق قانون) قوانین و مقرراتی برای تمامی اعضای خانواده در تمامی زمینه ها از اخلاقی و ارتباط با یکدیگر گرفته تا مسایل مالی و مستقلات و غیره وضع می شود که هر یک دارای قوانین مخصوص به خود است.
مشاوره حقوقی خانواده بعد از شغل پزشکی، یکی از پر مخاطب ترین شغل ها در جهان و ایران است و به دلیل مدنی بودن این قانون و درگیری این حوزه با مسایل روزمره جامعه، موارد بسیاری را شامل می شود.
مشاوره حقوقی خانواده (قوه قضاییه)
این حالت برای زمان اقامه دعوا و طر شکایت است که باید با مشاوره حقوقی خانواده قوه قضاییه مطرح کنید.
تمامی موارد این شاخه در دادگاه خانواده بررسی می شوند و شامل موارد معنوی مانند خسارت، دیه، کفاره، عذرخواهی و بسیاری از این قبیل و در حوزه خانوادگی نیز میتوان به مواردی مانند جهیزیه ، مهریه ، ازدواج دائم ، ازدواج موقت ، خیانت ، حضانت اشاره کرد.
مشکلات خانوادگی جزو جدایی ناپذیر خانواده ها است و بسیاری از مشکلات در زندگی ها به وجود می آید که به تنهایی قابل حل نیست و باید از مرجعی در این باره کمک گرفت.
در این موارد شما میتوانید از مشاوره حقوقی خانواده مورد اطمینان خود و یا مشاوران با سابقه موسسقه حقوقی نوآوران عدالت آریایی از طریق فرم درخواست مشاوره یا تماس تلفنی از مشاره و یا تجارب دوستان ما بهره لازم را ببرید.
مطالب مرتبط: